Invited talks and stand with Leolani @ Zorgtotaal 2019, vakbeurs voor betere zorg (March 13-14, 2019)

Op Zorgtotaal 2019, de vakbeurs voor betere zorg, die plaatsvindt van 12 – 14 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht, geef ik 2 invited lezingen over “Communicatieve robots in de zorg”. 

Onze communicatieve robot Leolaniwordt gedreven door nieuwsgierigheid en de behoefte aan sociaal contact. Maak kennis met haar en wordt een van haar vele vrienden. Ze vraagt het hemd van je lijf, onthoud alles wat jij zegt en leert van jou over de wereld. Onze robot leert door communicatie en slaat alles op in haar brein. Ze gebuikt haar brein om beter te communiceren en de situaties beter te begrijpen. Uiteindelijk willen wij een robot maken die de communicatie aanpast aan de situatie en aan jou, zodat het soepel en efficient verloopt en er minder misgaat. Een communicatieve robot is breed inzetbaar in de zorg als monitor, gezelschap, trainer (geestelijk en lichamelijk) en sociale activator.
Verder zal ik beide dagen met Lenka Bajčetić , Suzana Bašić , Bram Kraaijeveld (robot developers van mijn Computational Lexicology & Terminology Lab (CLTL)  aanwezig zijn op de beurs om in gesprek gaan met de bezoekers.
 
Wil je deze sessies en de beurs gratis bijwonen? Meld je dan hier aan: 
  1. Voor woensdag 13 maart 2019 om 15.30: klik HIER om aan te melden 
  2. Voor donderdag 14 maart 2019 om 12.30: klik HIER om aan te melden